Blog: Alle Nederlandse AirBnB verhuurders zijn onverzekerd bij de grote verzekeraars

How we can help business owners in Liverpool Ben je nu wel of niet particulier verzekerd als er brand uitbreekt, schade hebt aan je inboedel of aansprakelijk gesteld wordt gedurende de periode dat toeristen in je woning verblijven? Wij hebben het voor je uitgezocht.

MEER INFORMATIE‏

Blog: Airbnb – de Do’s en de Dont’s

The John Grimes Consultancy Team Airbnb is een geweldige website om bij te verdienen gedurende je verblijf in het buitenland of je vakantie. Hoe meer de vraag naar je appartement is, hoe hoger je verhuurprijs per dag. Voordat je deur opent voor gasten, overweeg de do’s en don’ts die wij voor je hebben beschreven:

MEER INFORMATIE‏

Blog: AirBnb Belastingen

Membership benefits and how to become a member Welke belasting dien je af te dragen als je je woning tijdelijk verhuurt? Wat voor invloed hebben de verhuuropbrengsten op je eigenwoningforfait, aftrekbare hypotheekrenten en financieringskosten? Zijn alle verhuuropbrengsten of een deel van alle verhuuropbrengsten belast in box 1 of in box 3? Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons.

Welkom

Welkom op de website van De Grootmeester - AirBnB Blogger Ferdy Santoo. Short-stay verhuur van je woning aan expats en toeristen gedurende je vakantie of verblijf in het buitenland kan zeer lucratief zijn als je alles goed weet te organiseren. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de tijdeliijke verhuur via Airbnb, Wimdu, en Flipkey, lees dan onze verschillende blogs en nieuwsartikelen.

Nieuws

Logo ASR

a.s.r. heeft mij op 10 april op de hoogte gebracht over hun … [Lees meer‏...]

Meer blogs

Онлайн Залози 888 - ведущий мировой оператор … [Lees meer‏...]